miercuri, 31 martie 2010

Lac... AURO-lac

Share
Dramă! Sărăcie! Lupta pentru supravieţuire! Vagabondaj! Cerşătorie! Bucureşti, Piaţa Victoriei!

Următoarele clipuri exprimă o realitate crudă, viaţa aşa cum e ea pentru unii din copii strazii. Este un documentar foarte bine realizat, foarte pe subiect. Personajele... chiar ei, cei care joacă rolurile vieţii lor. "Vieţi" pline violenţă, chin şi... aurolac. Obligaţi să copilărească la metrou şi prin locuri părăsite, aceşti copii n-au nicio şansă în a fi acceptaţi de societate.

Mulţi dintre noi aproape că nici nu ii vedem copii... ci aurolaci. Nici macar copii străzii... doar aurolaci. Şi dacă nu te-ai gândit niciodată la ce ascunde acest aurolac... măcar pe sărite îţi recomand să priveşti următoarele clipuri. Zic pe sărite deoarece este un documentar destul de lung.

Clipurile sunt expuse în ordinea părţilor lor (part1 , part 2.... etc):












Deşi se termină cam brusc... cele câte au fost, zic eu că sunt suficiente!

P.S.: Oare au ei vreo vină?

4 comentarii:

catalin batir spunea...

deprimant sighel
si in copilaria mea din anii 86 87 am cunoscut aurolacii

catalin batir spunea...

si vinovatiii daca asta cautam sunt parintii......dar sa stii ca am intilnit citiva care au avut revelatiii mai tirziu si au mai avut sanse la succes,unul dintre ei chiar este un pastor de succes in texas,adventist bineinteles

Anonim spunea...

ar cam trebui sa ne punem un semn de intrebare privind aceste clipuri..sa incetam sa ne mai plangem ca ne lipseste una si alta...cand de fapt avem lucruri la care altii nici nu indraznesc sa viseze!!la intrebarea 'oare au ei vreo vina?"...raspunsul e clar NU!!
din toate post-urile tale cumnate asta e cel mai interesant!!

MOMO

Sighel spunea...

@catalin batir - daca ar fi sa cautam vinovati...am gasi o gramada. dupa mine principalul vinovat ar fi societatea pentru ca acest documentar daca esti atent e filmat pe la inceputl lui 2000...deci copii astia sunt rezultatul unei epoici comuniste in care erau interzise avorturile... nici metode contraceptive nu stiu daca existau. :-?