duminică, 7 martie 2010

Alice in Wonderland

Share
Cum intr-o postare anterioara ma declaram fan al filmelor 3D, nu puteam sa ratez "Alice in Wonderland"(varianta 3D, ca sa se inteleaga).

Este un film marca Walt Disney, regizat de Tim Burton, avand in rolul lui Alice pe Mia Wasikowska, o australianca tanara, destul de talentata (dupa priceperea mea) si cu un viitor promitator in domeniul "cinema". Alaturi de ea apare Johnny Depp, interpretand rolul palarierului nebun, un personaj "colorat", impozant, haios, sentimental, cu care actorul se contopeste perfect. In completarea "cercului actoricesc", merita sa mentionez ca alaturi de acestia mai apar in film si Anne Hathaway, Matt Lucas si Helena Bonham Carter.

Un film animat, frumos colorat, cu personaje interesante, personaje ce tin de domeniul "tarii minunilor", film in care predomina magia. Magic este si faptul ca, desi intri in sala ca un adult convins, pe tot parcursul filmului stai ghemuit si esti emotionat asemenea unui copil, dorind parca sa-ti amintesti cu lux de amanunte povestea citita in copilarie.
A fost un film pe care nu am vrut sa-l ratez, si daca ai ocazia iti recomand:
"Mergi si vezi Alice in Wonderland, 3D!"


1 comentarii:

Paul spunea...

cu toate regretele mele sighel pentru acest super talentat Johnny Depp...si cu foarte mare parere de rau spun ca nu o sa ma pot uita la acest film 3d...un singur motiv: Seamana cu acei clowni urati care m-au terorizat in copilarie! :D :))