luni, 25 ianuarie 2010

"Talentul meu de la Dumnezeu"

Share

Niciodata nu am contrazis faptul ca manelistii nostrii = hiphop-erii de-afara. Intodeauna am gasit asemanari perfecte intre cele doua categorii...bani aruncati, femei dezbracate (bune ce-i drept doar in cazul "strainilor", nu vorbesc de fomistele care apar in clipurile noastre), bijuterii scumpe (obligatoriu la vedere), uneori chiar marlanesti si de prost gust (exemplu perfect clipul afisat)... dar frate, de ce ai vrea sa-ti vezi copilul intr-un asemenea clip? De ce sa-l pui in postura in care mai tarziu va trebui sa dea anumite explicatii?

Ma intreb...pentru ca nu inteleg si nici nu merita efortul de a cauta o traducere, despre ce ar putea sa cante acest "Copil Minune" (culmea il cheama si Adriansito), acest Fat Joe in devenire, un adevarat "MiniDaddyMi Yankee". In fine...o coregrafie geniala, un model innascut, o voce de aur pe care pana si Ionut Cercel sau Babi Minune ar fi invidiosi. Ca sa nu mai vorbesc de ciuda pe care ar naste-o in sufletul celor doi mai sus mentionati si celor asemenea lor (ca mai sunt o gramada...youtubu` e plin) datorita sau mai bine zis din pricina TALENTULUI cu care este inzestrat de la Dumnezeu.

Have fun! Enjoy it!

REEEGGAAAEEETOOOON!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Cand am vazut prima oara video asta...nu puteam sa cred ca persoana respectiva este un copil :)) copilu` asta e bun de adus la OTV la sa faca si Danutz Diaconescu o emisiune cu el...poate isi mai ia si el o masina/apartament/iaht/elicopter..etc...anyway...copilu` asta e bomba:))