miercuri, 27 ianuarie 2010

Moment "REMEMBER"

Share

Nicolae Ceauşescu (n. 26 ianuarie 1918, Scorniceşti - d. 25 decembrie 1989, Târgovişte) a fost un politician comunist român, membru al Partidului Comunist din România din ilegalitate, din anul 1932, conducătorul Republicii Socialiste România din 1965 şi până la căderea sa şi a regimului comunist în România, survenită în 22 decembrie 1989. La 22 decembrie 1989, printr-un decret al CFSN semnat de Ion Iliescu, a fost constituit Tribunalul Militar Excepţional. La 25 decembrie 1989, soţii Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost judecaţi în cadrul unui proces sumar de acest tribunal, condamnaţi la moarte şi executaţi la câteva minute după pronunţarea sentinţei.
Ieri ar fi implinit 92 de ani... "La multi ani tovarase Ceausescu!"
Traiasca!!! Traiasca!!! Traiasca!!!

3 comentarii:

Alina spunea...

I am so proud of you!! YOU encourage culture!! Soooo smaaaart!!!:*:*:*:*:*:*

Anonim spunea...

... f. tare :))
insa, nasoale mi se par urmele lasate de regimul comunist in caracterul , stilul de viata , rationamentul multor romani.Pt. multi chiar un instict. Omagii cizmarului! Pana la urma ...bv la ** lui:))... cum a facut , a facut ... a dus'o bine... V'a reusi oare si un asa zis "cioban" ? :))
In continuare ma intreb cand lucrurile vor merge la noi in tara normal.{cand salam va reprezenta Romania la eurovision????)

pana atunci , numai bine :*

mihai si grasi :P

Unknown spunea...

da ma esti super...ma km disperi u pe mine da in general esti okey...hy besos!