joi, 22 aprilie 2010

La revedere?

Share
Din păcate... asta va fi ultima postare a mea pe acest blog. Cel puţin pentru o perioadă... Din diferite motive (fără să-mi dau seama dacă trebuie sau vreau) va urma o pauză.

Acest articol nu vine pentru că eu aş fi vreun mare blogger cu sute de cititori care ar rămâne dezamăgiţi ori surprinşi că nu voi mai posta nimic... n-am ajuns încă acolo (glumă). Recordul a ramas undeva la vreo 52 de vizitatori unici într-o zi. Acest articol e pentru acele persoane care zilnic, regulat, ori periodic au mai verificat blogul să vadă dacă am mai postat ceva. Este pentru acele persoane care şi-au pierdut câteva minute citind sau urmarind postarea mea. Este pentru acele persoane care au comentat la ele... şi pentru cele care au avut de "completat" (ex: hannah - căreia nu cred că o să-i fie "dor" de mine... sau o să-i fie?). Este pentru acei 52 de vizitatori unici pe care am reusit să îi am (şi la numărătoare s-a pus şi iubită, mamă, tată , frate, cumnată şi prieteni).

Blogul va rămâne deschis, pentru că din când în când (zilnic), eu am să mai intru pe el, pentru că sunt câteva postări care îmi sunt dragi şi poate am să am chef să le recitesc... şi poate şi voi aveţi... sau poate or să atragă ceva cititori noi. Plus că odată postate... ar fi păcat să le şterg, pentru că sunt publicate cu drag, iar în unele chiar am pus suflet.

Asta e melodia cu care închei şi pe care v-o recomand:



P.S.: Vă sunt recunoscător pentru interesul acordat acestui blog. Mulţumesc... vă mulţumesc!

17 comentarii:

Septembrie spunea...

Dar de ce? Ce motive pot exista? Constrângeri? Nu pot să îmi dau seama...Păcat. Uf! Îmi pare rău, chir îmi pare rău...

Anonim spunea...

cosmin...nu pieecaa!!!

Anonim spunea...

de ce fratemiu???care e faza?grashi

booknerdcafe spunea...

Deci chiar cand te-am descoperit si eu pleci...vezi ce nedreapta e viata asta....ppfff...ce sa zic? Sa nu pleci definitiv... sa mai postezi cate ceva asa din cand in cand...please...eu o sa intru in fiecare zi, sa verific...

Interzisa. spunea...

Pleci? ne lasi???? iti lasi cititorii balta????? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :(( sI DESPRE IUBIRE N-AI SCRIS INCA :(( NU E CORECT...NAH...TE ASTEPT SA REVII....

Anonim spunea...

LA revedere si atat? explica-ne si noua.......e bine sa te stiu prin preajma. poate te razgandesti..M

hannah spunea...

am fost anuntata ca mi a aparut numele p aici k altfel nici ca mi mai aruncam okii...ma rog...
nu stiu de ce ai pus " completat" intre ghilimele poate voiai sa fii ironic??? trebuia sa pui intre paranteze: ironie...cum ai explicat gluma anterioara.
in fine ce voiam sa ti spun este ca ma bucur ca iei o pauza pentru ca poate atunci cand vei reveni vei putea sa ti argumentezi afirmatiile fara sa fie nevoie sa te apere iubita ta desi nu ti a aparat o secunda postarile ci doar a incercat sa ma "balacareasca" si "mahalageasca" pe mine....

mi a parut bine,

Hannah

DoarATAT spunea...

Buna Ziua !
Domnului Sighel !
~
Am venit !
Am vazut !
Vreau sa fac link !
Dar POC ! NU vad bine ??!
~
Ma ASTEPTAM la mai mult ... LONDONEZULE !!
Credeam ca-mi vii cu "FOTO~Loco", dar, de bine ce-am sosit ... hai, poate ca "revii" !!
~
Cornelius,

Alina spunea...

fa desteapto ma lasi? hai ca deja esti stresanta !! importanto!!! esti taranaca pana la capat din cate observ...si nu te mai ascunde dupa un pseudonim...fii smechera pana la capat fa frustrato!

hannah spunea...

draga sighel ,

pentru a fi in ton cu domnisoara de mai sus...as putea sa scriu "pune i frate botnita ":)))) dar tot nu as ajunghe la nivelul ei...too low ;)

btw...Hannah nu este un pseudonim...este numele meu...;)


Cu drag ,


Hannah

Sighel spunea...

@ hannah - si pe tine te mai anunta lumea nebuno! offf...si eu care speram ca am scapat de tine :((( fa tie ti`e ciuda pe mine cred, ca are cine sa ma apere! tu esti frustrata pe bune. Si botnita ti`as pune tie salbatico... si lesa, dar la ce filme ai tu in cap cred ca ti`ar placea!

btw... daca Hannah este numele tau adevarat... imi pare rau pentru tine... cred ca ai fost o fata tare nefericita din cauza numelui asta. eu sincer credeam ca e pseudonim...si ai intrat cu el asa la caterinca, dar se pare ca e pe bune... tu chiar esti caterinca!
si stai tu linistita ca nu o sa ajungi niciodata sa fii in ton cu domnisoara...si nici la nivelul ei nu ai sa ajungi... e mult peste tine, tristo!

hannah spunea...

Da sunt convinsa ca este mult peste mine...d-asta ziceam si eu...sunt f trista pentru ca sunteti foarte inteligenti...si aveti un limbaj extrem de demn :) .fericitarile mele :)

Cat despre numele meu...nu stiu de ce atatea comentarii :)))nu am sa va spun de unde provine pentru ca probabil doar de hannah montana s-a auzit...

Inca o data felicitarile mele pentru vocabularul vast de care ai dat dovada domnule blogger cu studii superioare :)

Va doresc sa aveti parte de mai mult respect de sine si de mai multa educatie.

Mazel Tov,

Hannah

Rafael spunea...

frum blog si interesant

catalin batir spunea...

chiar ca am realizat impactul care il are un blog
!!!!!
ciudat
dar ar tb sa scrii in continuare schiegel

Alina spunea...

cosmiiiiii...helloo....are you stilll there????? come back to us!!!!

Sisteme de copiat spunea...

Ati dori sa faceti link exchange cu site-ul nostru? Va asteptam cu un mail pe adresa de email din semnatura.

Va multumim.

Sighel spunea...

Yap... I am back! Start reading again!