luni, 24 ianuarie 2011

BIGGER! BETTER! BLOGGER!

Share

Treaba sta in felul urmator... "HELLO BITCHES!!! I`M BAAACK!"

Si da, de data asta intentionez sa raman ceva vreme, pentru aceleasi persoane pe care le-am lasat in urma si nu mi-au simtit lipsa, pentru Hannah, pentru acei 52 de vizitatori maxim intr-o zi. Si bineinteles pentru fanii mei!

Lasand gluma, de data asta o sa fie un pic mai personal ca data trecuta pentru ca in afara motivelor mai sus insirate o sa fac din acest blog ceva "mai pe sufletul meu". Sau macar o sa incerc, chiar daca ma simt un pic "ruginit". Am vazut eu altii care "scartaie" si tot nu se lasa! Felicitarile mele pentru ei...atata timp cat internetul exista, o sa existe si "bloggeri" de genul asta. Dar bine ca versiunea asta de internet e pe duca si nu prea mai sunt site-uri libere, decat vreo 300.000 sau ceva de genul, dar fiti pe pace pentru ca deja exista un server nou si o platforma noua, care apropo, nu este compatibila cu platforma actuala de "www".

Asta asa ca sa nu zica lumea ca nu am venit si eu cu ceva nou!

Si am si un clip nou cu care incep noua mea sedere pe platforma asta!...care "btw" este pentru sustinatoarea mea no.1, iubita mea!

P.S.: Tot ea este motivul pentru care iar m-am luat cu blogul, asa ca Hannah,te rog, sa te iei si de ea cand mai revii cu completari!

1 comentarii:

Anonim spunea...

ce-ai mai baietel....hahhaha
welcome back!!!it's me..cumnata ta frumoasa:D:D:D