luni, 12 aprilie 2010

Let`s do it Romania!

Share
"Let`s Do It, Romania" este cel mai interesant proiect ce va avea loc la nivel naţional, anul acesta. Chiar dacă nu vine cu idei ori soluţii de combatere a prea mediatizatei crize... acest proiect merită toată atenţia şi sprijinul tuturor.

Acest proiect îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Aceasta acţiune presupune implicarea cetăţenilor, a autorităţilor locale, a firmelor private, a operatorilor de salubritate, a persoanelor publice şi a mass medi pentru a mobiliza populaţia să iasă în ziua stabilită şi să cureţe deşeurile conform planului realizat de către echipă.

P.S.: Ziua de curăţenie generală va fi stabilită pentru una din sâmbetele lunii septembrie, 2010. Pentru mai multe informaţii cu privire la acest proiect te invit să dai clic aici.

5 comentarii:

Unknown spunea...

as vrea s-o vad si pe asta :))

Anonim spunea...

ar fi prea frumos ca sa fie si adevarat...oricum minunea ar tine doar in respectiva sambata, ca a doua zi ar fi aceleasi gunoaie peste tot.

Oana Bratila spunea...

Nu se strang ele gunoaiele chiar asa repede la loc :)

Si oricum, proiectul are si obiective pe termen lung, urmarind imbunatatirea infrastructurii, a sistemului de amenzi si reponsabilizarea cetatenilor fata de mediu. Colaborarea cu autoritatile, si nu numai, va ajuta in acest sens. :)

Data s-a stabilit si este 25 septembrie.

Gasiti pe site si pe blog mai multe informatii si puteti sa va alaturati si cauzei de pe FB. Acolo suntem peste 25.000.

Multumim pentru sustinere! :)

Septembrie spunea...

A,da. Sunt de acord. Dar, există un post de radio City FM, care în cadrul unei emisiuni, City Drive, a dezbătut această temă acum ceva timp. Surprinzător, cât de mulţi au spus nu. Surprinzător! Nu credeam că sunt atâţia nesimţiţi şi indiferenţi. Erau deranjaţi.... cum să îşi strice ei ziua de sâmbătă!
Din toate iniţiativele astea o să se aleagă praful din păcate... Şi cine să facă curat: tipele gen porcuşor cocoţate pe tocuri şi cu gablonţuri agăţate de gât? Ăla de ascultă manele? Cei care parchează unde îi taie capul şi cum îl taie capul? Câte cuvinte am voie să scriu că îmi e teamă că nu îmi ajunge spaţiul...
Din păcate, cunosc tot mai mulţi tineri care devin indiferenţi...scopul lor este să plece din ţară, îşi doresc să plece din ţară...asta visează ....cu asta se hrănesc şi pentru asta se pregătesc.
Nu spun că nu o să fie lume....Dar prea puţini pentru ce avem nevoie. Cu o floare nu faci primăvară.

Sighel spunea...

@ kid4ever - cam neincrezatoare, huh?

@ anonim - si chiar si pentru o zi ...merita.

@ septembrie - si multi or sa mai zica. dar sunt si ceilalti care spun "da". era clar ca nu toata lumea va fi incantata de idee si vor actiona cu totii pentru aceasta cauza. iar daca vor fi prea putini... nu`i nimic, macar nu au fost indifenti cu totii. si e destul de important si faptul ca se va crea un precedent si actiunea poate va continua an de an.