marți, 6 aprilie 2010

Homosexual la 7 ani, gen!

Share
Am auzit o chestie tare ciudată. Ciudată... într-un mod rău. O atitudine total greşită.

Este un copil în varstă de 7 ani, cu un lipici extraordinar la oameni. Din câte am înţeles are o personalitate sclipitoare, e foarte, foarte deştept şi carismatic. E culmea de isteţ. E băiat.

I: Şi care e problema?
R: Problema e că... din punctul meu de vedere părinţii şi bunicul lui sunt nişte inconştienţi. La 7 ani, copiii de obicei fac tot felul de lucruri "ciudate" (absolut normale pentru vârsta lor). Datorită imaginaţiei foarte bogate, în plină ascensiune şi dezvoltare, câteodată, copiilor nu le mai sunt suficiente jucăriile, şi încearcă să gasescă tot felul de activităţi cu tot felul de lucruri, cum ar fi să se joace cu linguri în loc de soldăţei, să vorbească cu animalele fiind convinşi că şi ele vorbesc cu ei... şi mai stiu eu ce activităti gasesc ei, activităti care sunt pline de sens în mintea lor.

Copilul despre care vă spun eu, la 7 ani ai lui, câteodată mai poartă tocurile mamei, altă dată se machiază, altă dată se imbracă cu lucrurile mamei, gen fustă sau rochiţe... chestii de genul asta. Din această cauză, părinţii au tras concluzia că baiatul lor e homosexual. De fapt va deveni homosexual. Bunicul, e foarte atatşat de copil, are foarte mare grija de el... dar zice că mereu şi-a dorit un nepot, şi că nu crede că va avea parte de unul. Toată lumea e convinsă că va deveni "GAY". Ce e trist... faptul că nu se feresc sa vorbească lucrurile acestea de faţă cu el, ori în condiţiile în care copilul e doar inventiv, creativ, nu cumva ei sunt cei care îi inspiră copilului această idee. Cum poţi tu ca părinte să vorbeşti aşa despre copilul tău, care nici la şcoală nu cred că este încă? Cât de incult poţi fi?

Oricum homosexualitatea, din câte ştiu eu, este ceva genetic... te naşti cu ea, nu prea ai cum să o ţii în frâu. Dar să ai asemenea gânduri despre un copil? Şi le mai şi zici la toată lumea. Tot zicând si vorbind pe tema asta, copilul cred că deşi nu este "gay", la un momendat se va lăsa convins de părinţi... şi atunci, inconştienţii vot avea o reacţie gen : "Vezi... ti-am zis eu!"
Oare cum va fi educat acest copil? Cum îşi va da el seama cu adevărat de orientarea lui sexuală, pentru că la un momentdat va avea nevoie?

P.S.: Băi băiatule... s-a dat lumea la fund, dacă mă înţelegi! Cretinii!

10 comentarii:

Interzisa. spunea...

:)) Nu creeeed. Hmmmmm, :) poate va fii bisexual. Poate nu-l va afecta :-? cine stie. O sa traim si o sa vedem ...

Sighel spunea...

@ intre bine si rau - true story!

Interzisa. spunea...

Tu ce crezi? Care va fii finalul?

Sighel spunea...

@ intre bine si rau - are 7 ani... cum sa vorbim despre un final de la varsta asta... e doar un copil! Dar clar daca se mai tin parintii mult de capu` lui... va fi dezorientat. ( cred ca ai ceva cu acel "fii", cred ca e "care va fi finalul?", nu? si la tine pe blog am observat in mai multe postari. imi scapa ceva?)

hannah spunea...

E culmea de isteţ. E băiat. :)))) ce inseamna asta???????:))))))))

funny story .unde ai auzit -o la povestiri ???

Interzisa. spunea...

Nu STIU ce-ti scapa... :-?? asa scriu eu..:)) incorect :)) na, nu "fii" rautacios...

Sighel spunea...

@ hannah - imi pare rau... dar preferintele noastre pentru emisiuni difera... povestirile sunt ale tale! ;) unii mai au si ocazia sa cunoasca daca pot spune asa anumite "personaje", sa participe la anumite "situatii" ...etc. Nu socializam doar pe net, nu?

hannah spunea...

:)) eu nu am facut o afirmatie la adresa ta eu te am intrebat ceva .simt un atac personal aici si nici macar nu ma cunosti...tz tz tz "toata lumea cunoste persoane ..si participa la situatii ":))))

Sighel spunea...

@ hannah - afirmatia a fost a ta! si la fel nu ma cunosti. ;) tz tz tz

hannah spunea...

unny story .unde ai auzit -o la povestiri ??? => intrebare ! nu afirmatie ! nu ..nu te cunosc dar nu spun chestii despre tine si nu fac aluzii ...controleaza te un pic!nu i frumos sa arunci vorbe aiurea