joi, 8 aprilie 2010

Clash of the Titans

Share
Normal că am fost la "Clash of the Titans". Am aşteptat ceva acest film. Am fost captivat de prezentarea filmului. Când am aflat că va rula şi în format 3D... frenezie.

Din câte am înteles este un remake al unui calsic din 1981. Acum... sincer să fiu, povestea este captivantă. Ca "story" e interesant. Efecte speciale bine făcute. Actorii sunt şi ei foarte buni. Una pesteAldin alta merită văzut, în format 2D.

Varianta 3D a filmului este dezamăgitoare. Mie personal, doar anumite secvenţe mi s-au părut 3D. Ulterior am aflat şi de ce. Pentru că iniţial filmul a fost filmat in format 2D, si ulterior convertit în 3D. Aşa e mai "eftin". Dar şi rezultatele se pare că sunt mai slabe... proaste chiar. Din cauza entuziasmului cu care am mers să vad acest film, la final am rămas un pic dezamagit. Şi nu sunt singurul. Se pare că mulţi din cei care au vizionat varianta 3D a filmului îmi împărtăşesc gândurile.

Oricum nemulţumirile mele ţin strict de acest aspect... 3D. În rest recomand acest film. Pe mine personal m-a făcut să îmi doresc să recitesc "Legendele Olimpului".




Pentru mai multe informaţii despre acest film clic aici.

P.S.: Poate aşeptările mele sunt aşa mari deoarece vorbim de un film care a apărut după "AVATAR", care a fost un succes, a impus noi standarde în tehnologia 3D... astfel gândindu-mă că ce apare după implicit va fi şi mai bun, 3D vorbind.

3 comentarii:

Septembrie spunea...

Nu am văzut încă filmul....dar am văzut Avatar în varianta 3D şi m-a dezamagit. Au dat-o în bară cu subtitrarea şi nici 3D-ul ăla nu mi s-a părut foarte 3D
Sincer, nu prea mă mai trage aţa spre un film 3D.

Sighel spunea...

@ septembrie - daca avatar te-a dezamagit, sunt curios ce film in 3D te-a impresionat?

Septembrie spunea...

Nici un alt film. Nu ma referam la povestea in sine a filmului ci la calitatea 3D a lui, care, din punctul meu de vedere, la noi în tara lasa de dorit..