miercuri, 16 februarie 2011

PANICA... LA MISTO!

Share
Etnobotanice... spice shop... magazine de vise... campania "Panica la etnobotanica".

O campanie initiata de Morar si Buzdugan, in cadrul unei emisiuni difuzate dimineata pe radio ZU. Ok...pana aici toate bune si frumoase, dar cand am vazut cine s-a alaturat campaniei si cine a scos un imn care sa promoveze aceasta initiativa, am ramas un pic socat.

I: Cine? Cine?
R: Puya, frate!


Pai ce cauti tu ba nebunule in astfel de campanii?! Din punctul meu de vedere si cum vad eu problema, am impresia ca vrea sa elimine concurenta. Poate are si el vreo parte la ce scoate Sisu pe "marfa d`aia buna". Exact el sa fie oare fara de pacat? Ma indoiesc. Eram impacat cu ideea asta doar daca venea impreuna cu Sisu si vorbeau din prisma unor fosti consumatori, dar ca sa fii ex-consumator, asta presupune sa te lasi de ele. La propriu, nu doar la televizor.

Aaa... si inca o chestie, deodata atata tam-tam se face pe subiectul asta. Gata au rezolvat problemele, au interzis 175 000 de plante din care se pot extrage toate "esentele" astea tari. Sa fim seriosi, nu vor reusi niciodata sa inchida magazinele astea, pentru cat oricat de rele si nocive ar fi produsele lor, nu exista un temei legal pentru a le interzice. Nu asa cel putin!

Ele sunt introduse la categoria de ingrasaminte pentru flori. Sa zicem ca statul inchide magazinele, patronii lor deschid florarii. De consumat stie toata lumea cum sa le consume, nu mai e nevoie sa le ia gata preparate. Dar statul e partas la toata combinatia asta cu Spice-urile, pai la ce venitui au incasat ei pe spatelor distribuitorilor de etnobotanice, sa fim noi sanatosi.

Si as mai putea dezvolta subiectul asta mult, dar nu vreau! E de o complexitate mult prea mare si e prea veche "problema", iar toata campania asta din ultima perioada nu a fost una anti-etnobotanice, ci una de promovare a lor. Reclama gratuita.

P.S.: Si daca vreti parerea mea sincera vis-a-vis de treaba asta, din partea mea sa le interzica pe toate, mai putin Magicu`! Si sa nu zica Morar sau Buzdugan ca n-au tras si ei macar o liniuta, iar Puya...e plin!

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce inseamna magicu asta????/
Mananu

Anonim spunea...

mie imi place charge, doar ca nu pot dormi de la el dar daca ai cu cine sta (intreg in subconstient;)si te intelegi e ok... :)

preferabil pretena ta...

Anonim spunea...

sunteti nebuni oameni buni!! clar!
mi-ar fi rusine sa spun asemenea lucruri...de parca pana acum aveam nevoie de stimulente ca sa ne simtim bine...trageti praf de var pe nas...rusine!

sunteti 'cool' tare de tot...